Diòptria i Catcines en VO

Programació Diòptria 

L’aliança entre els CatCinemes i el Cineclub Diòptria consolidarà una programació

estable de cinema d’autor en versió original a Figueres

el peral salvajelesmiserablestraitor

emalighthouselahijadeunladron

El passat mes de novembre de 2019 el Cineclub Diòptria traslladava les seves habituals projeccions dels dijous al vespre als CatCinemes,

l’espai de la ciutat que durant més temps ha acollit l’activitat de l’entitat. Aquest fet ha propiciat que la iniciativa d’ampliar l’oferta de cinema d’autor

que la direcció dels CatCinemes ja sospesava, pogués acabar de prendre forma.

Així, l’aliança entre els CatCinemes i el Cineclub Diòptria es traduirà en una programació regular de cinema d’autor en V.O.S que tindrà lloc els dimarts

i dijous en sessions a les 20.30 h i les 22.30 h.

Tanmateix, pel que fa a actes especials en els quals es compti amb la presència de cineastes o membres de l’equip tècnic o artístic de la pel·lícula,

tindran lloc els dijous a les 20.30 h.

En pel·lícules de metratge de dues hores i mitja o superior, les sessions es reduiran a dues i tindran lloc els dimarts i dijous a les 20.30 h.

Confiant que la iniciativa compti amb una bona acollida per part del públic cinèfil de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, us avancem la programació

prevista a partir del 27 de febrer, una vegada s’hagi clos el cicle de cinema que anualment es duu a terme en col·laboració amb l’EOI.

 

  • 27 febrer : EL PERAL SALVAJE – dimarts i dijous a les 20.30 h
  • 5 març : LOS MISERABLES – dimarts i dijous a les 20.30 h i a les 22.30 h
  • 12 març : EL TRAIDOR – dimarts i dijous a les 20.30 h
  • 19 març : EMA – dimarts i dijous a les 20. 30 h i a les 22.30 h
  • 26 març : EL FARO – dimarts i dijous a les 20.30 h i a les 22.30 h
  • 2 abril : LA HIJA DE UN LADRÓN *** – dimarts i dijous a les 20.30 h i les 22.30 h

 

*** La sessió de dijous a les 20.30 h de LA HIJA DE UN LADRÓN comptarà amb la presència de la seva directora, Belén Funes, que recentment ha estat guardonada amb el premi Gaudí a la Millor Direcció i el Goya a la Millor Direcció Novell.

 

  • Dolby Digital
  • e-Entrada
  • Festes d'aniversari i lloguer de sales
icon

Gaudeix de les nostres sales amb sistema de so Dolby Digital i els nostres projectors Digitals Full HD. A Catcines tenim els millors projectors digitals, NEC, Barco, sistema 3D Master Image, que juntament amb els nostres servidors DOREMI, faran que el cinema es vegi com mai.

Gràcies a la tecnologia digital, i les constants millores que el mercat ens ofereix, als Catcines estem treballant per portar el millor cinema a Figueres. Estem preparant les sales per poder-vos oferir el més avançat sistema de so Dolby Atmos, que podràs gaudir molt aviat.

Catcines sempre a l'avantguarda de la tecnologia

icon

Ja saps, que com sempre pots comprar les teves entrades des de casa per internet, però ara, a més a més, et sortiran més bé de preu i no hauràs de fer cues per recollir-la. Pots venir amb el comprovant amb el codi de barres que t'enviem per mail, tant amb paper com al mòbil, només l'hauràs d'ensenyar al porter i entrar directament a la teva sala a gaudir de la pel·lícula.

Amb les entrades per internet tot són avantatges! 

icon

Vols celebrar la festa del teu aniversari al cine amb els teus amics? Has de presentar el teu producte per una audiència especial? Vals gaudir del cinema en família amb els teus familiars o amics?

A Catcines posem al vostre abast tots els nostres serveis per obtenir el millor resultat. Tant si es amb els amics com a nivell professional.

Posat amb contacte amb nosaltres i prepararem el millor entorn per tu i els teus.